Four Springs Villa

Gros Islet
Four Springs Villa Öne Çıkan Resim
Four Springs Villa Dış Mekan
Four Springs Villa İç Mekan
Four Springs Villa Kahvaltı
Four Springs Villa Oda Manzaraları
Image More +8 fotoğraf
Four Springs Villa
Bonne Terre , Gros Islet

Bu villa misafirlere Gros Islet bölgesinde, plaj yakınında, Windward Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rodney Bay Marina ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Rodney Bay Aquatic Centre (Rodney Körfezi Akuatik Merkezi) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Saint Joseph the Worker Katolik Kilisesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x