Reduit Orchard 1 Bedroom Apartment

Rodney Körfezi
Reduit Orchard 1 Bedroom Apartment Öne Çıkan Resim
Reduit Orchard 1 Bedroom Apartment İlgi Noktası
Reduit Orchard 1 Bedroom Apartment
Rodney Bay, St.Lucia , Rodney Körfezi

Reduit Orchard 1 Bedroom Apartment misafirlere Gros Islet bölgesinde, plaj yakınında, Windward Adaları ve Rodney Bay Marina yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rodney Bay Aquatic Centre (Rodney Körfezi Akuatik Merkezi) ile 0,6 mi (0,9 km) ve Saint Joseph the Worker Katolik Kilisesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Oteldeki 20 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Studio Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x