Bay Gardens Marina Haven

Gros Islet
Bay Gardens Marina Haven Genel
Bay Gardens Marina Haven Genel
Bay Gardens Marina Haven Öne Çıkan Resim
Bay Gardens Marina Haven Dış Mekan
Bay Gardens Marina Haven Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Bay Gardens Marina Haven
Rodney Bay Marina , Gros Islet

Bay Gardens Marina Haven misafirlere Gros Islet (Bonne Terre) bölgesinde, Windward Adaları yakınında ve Rodney Bay Marina ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rodney Bay Aquatic Centre (Rodney Körfezi Akuatik Merkezi) ile 0,4 mi (0,7 km) ve Reduit Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Karayip mutfağı sevenler için Oasis Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x