Four Springs Inn

Rodney Körfezi
Four Springs Inn Öne Çıkan Resim
Four Springs Inn Dış Mekan
Four Springs Inn Oda Düzeni
Four Springs Inn Oda Düzeni
Four Springs Inn Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Four Springs Inn
Rodney Heights , Rodney Körfezi

Four Springs Inn konaklamanızda Gros Islet bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Reduit Plajı ve Rodney Bay Marina ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Daren Sammy Kriket Sahası ile 2,8 km (1,7 mil) ve Smugglers Koyu ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x