Bay Gardens Hotel

Rodney Körfezi
Bay Gardens Hotel Genel
Bay Gardens Hotel Genel
Bay Gardens Hotel Genel
Bay Gardens Hotel Genel
Bay Gardens Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +70 fotoğraf
Bay Gardens Hotel
Reduit Beach Avenue, Rodney Bay Village , Rodney Körfezi

Bay Gardens Hotel misafirlere Gros Islet bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Windward Adaları ile Baywalk Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Reduit Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Bonne Terre Tropik Bahçeleri ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Karayip mutfağı sevenler için Spices ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

87 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gros Islet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Croton Suite
Standard
Standard Room Double
Superior
Superior Room King
Croton
Croton Standard King
Room
Standard Room King
Room
Superior Room Double
Room
One Bedroom Croton Suite
Room
Jr. Executive Suite
Room
Croton Superior Double

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x