C'est la Vie

Rodney Körfezi
C'est la Vie Genel
C'est la Vie Genel
C'est la Vie Genel
C'est la Vie Öne Çıkan Resim
C'est la Vie Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
C'est la Vie
Trouya Pointe , Rodney Körfezi

C'est la Vie misafirlere Gros Islet bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Windward Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Baywalk Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Reduit Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Bonne Terre Tropik Bahçeleri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (The Cherry Apartment)
Kır
Kır Evi, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x