Fontana Hotel & Gastronomy

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Fontana Hotel & Gastronomy Genel
Fontana Hotel & Gastronomy Genel
Fontana Hotel & Gastronomy Öne Çıkan Resim
Fontana Hotel & Gastronomy Dış Mekan
Fontana Hotel & Gastronomy İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Fontana Hotel & Gastronomy
Slovenska Obala 23 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Fontana Hotel & Gastronomy misafirlere Budva merkezinde, TQ Plaza ve Slovenska Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kotor Körfezi ile 14 mi (22,5 km) ve Budva Marina ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 24 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x