Blue Marlin

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Blue Marlin Öne Çıkan Resim
Blue Marlin Dış Mekan
Blue Marlin Dış Mekan
Blue Marlin Dış Mekan
Blue Marlin Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Blue Marlin
Mediteranska 20 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Blue Marlin misafirlere Budva bölgesinde, plaj yakınında, TQ Plaza ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Budva Marina ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kotor Körfezi ile 14 mi (22,5 km) ve Citadel ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Blue Marlin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Basic
Basic Apart Daire, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x