Foglie d'Acqua

Bisceglie
Foglie d'Acqua Genel
Foglie d'Acqua Öne Çıkan Resim
Foglie d'Acqua Dış Mekan
Foglie d'Acqua İç Mekan
Foglie d'Acqua Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Foglie d'Acqua
Via Luigi Di Molfetta 177 , Bisceglie

Foglie d'Acqua misafirlere Bisceglie bölgesinde, plaj yakınında, Cala Rossa ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve La Salata Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Spiaggia Anfiteatro ile 0,6 mi (1 km) ve Akdeniz Tiyatrosu ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x