B&B Le Coppe

Bisceglie
B&B Le Coppe Öne Çıkan Resim
B&B Le Coppe Dış Mekan
B&B Le Coppe İç Mekan
B&B Le Coppe İç Mekan
B&B Le Coppe İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
B&B Le Coppe
Via Mauro Dell' Olio, 1 , Bisceglie

B&B Le Coppe misafirlere Bisceglie bölgesinde, denize sıfır, Cala Rossa ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve La Salata Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Spiaggia Anfiteatro ile 0,9 mi (1,5 km) ve Akdeniz Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x