Bnbluxury 2021

Bisceglie
Bnbluxury 2021 Öne Çıkan Resim
Bnbluxury 2021 Dış Mekan
Bnbluxury 2021 Dış Mekan
Bnbluxury 2021 Dış Mekan
Bnbluxury 2021 Dış Mekan
Image More +113 fotoğraf
Bnbluxury 2021
Carrara il Vuolo 5 , Bisceglie

Bisceglie bölgesindeki Bnbluxury 2021 misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Spiaggia Anfiteatro ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Dolmen of Bisceglie ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Trani Plajı ile 9,6 km (6 mi) ve Trani Marina ile 9,9 km (6,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve bitişik şaraphane gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Oda, Avlu Manzaralı
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x