First Group Mount Sierra

Route 62, City Bowl
First Group Mount Sierra Genel
First Group Mount Sierra Genel
First Group Mount Sierra Genel
First Group Mount Sierra Genel
First Group Mount Sierra Genel
Image More +45 fotoğraf
First Group Mount Sierra
4 Camp Street Route 62, City Bowl

First Group Mount Sierra size Cape Town merkezinde, Kloof Caddesi ile 3 dakika yürüyüş ve Güney Afrika Musevi Müzesi ile 12 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Masa Dağı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Camps Bay Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x