Ashanti Guest House Gardens

Route 62, City Bowl
Ashanti Guest House Gardens Genel
Ashanti Guest House Gardens Öne Çıkan Resim
Ashanti Guest House Gardens Dış Mekan
Ashanti Guest House Gardens Oda Manzaraları
Ashanti Guest House Gardens Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Ashanti Guest House Gardens
7 Union Street Gardens Route 62, City Bowl

Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesindeki Ashanti Guest House Gardens konaklamanızda, Kloof Caddesi ve De Waal Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Cape Town Medikal Kliniği ile 0,4 km (0,3 mil) ve Cape Town Holocaust Centre ile 0,9 km (0,5 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x