Finca Isolina Hotel Boutique

Lanzarote, Tias
Finca Isolina Hotel Boutique Genel
Finca Isolina Hotel Boutique Genel
Finca Isolina Hotel Boutique Genel
Finca Isolina Hotel Boutique Genel
Finca Isolina Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Image More +74 fotoğraf
Finca Isolina Hotel Boutique
Camino Rompimiento 1. Tias Lanzarote, Tias

Tias bölgesindeki Finca Isolina Hotel Boutique konaklamanızda, Fariones Spor Merkezi ve Puerto del Carmen Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Playa Blanca ile 13,3 mi (21,4 km) ve Pocillos Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı döşenmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Junior Süit, Teras, Okyanus Manzaralı
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x