Casa Serena 10

Lanzarote, Macher
Casa Serena 10 Genel
Casa Serena 10 Genel
Casa Serena 10 Genel
Casa Serena 10 Genel
Casa Serena 10 Genel
Image More +136 fotoğraf
Casa Serena 10
Camino La Fabrica 10 Macher Lanzarote, Macher

Tias bölgesindeki Casa Serena 10 konaklamanızda, Jose Saramago Müze Evi ve Timanfaya Sub ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Playa Blanca ile 12,1 mi (19,5 km) ve Puerto del Carmen Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Casa Serena 10 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Room with Mountain View
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Queen
Queen Suite with Sea View
Deluxe
Deluxe King Room
King
King Suite with Sea View
Deluxe
Deluxe Suite with Sea View
Junior
Junior Suite with Ocean View
Queen
Queen Room With Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x