Fersal Hotel Neptune Makati

Metro Luzon Urban Beltway, Makati
Fersal Hotel Neptune Makati Genel
Fersal Hotel Neptune Makati Genel
Fersal Hotel Neptune Makati Genel
Fersal Hotel Neptune Makati Öne Çıkan Resim
Fersal Hotel Neptune Makati Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Fersal Hotel Neptune Makati
No. 107 Neptune Street Bel Air II Metro Luzon Urban Beltway, Makati

Fersal Hotel Neptune Makati misafirlere Makati merkezinde, Power Plant Mall (Alışveriş Merkezi) ve Ayala Triangle Gardens ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SM Mall of Asia ile 4,3 mi (7 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Inn Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Deluxe
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x