City Garden Hotel Makati

Metro Luzon Urban Beltway, Makati
City Garden Hotel Makati Genel
City Garden Hotel Makati Genel
City Garden Hotel Makati Genel
City Garden Hotel Makati Genel
City Garden Hotel Makati Genel
Image More +69 fotoğraf
City Garden Hotel Makati
7870 Makati Avenue corner Durban St. Metro Luzon Urban Beltway, Makati

City Garden Hotel Makati konaklamanızda Makati merkezinde, Ayala Müzesi ve Power Plant Mall (Alışveriş Merkezi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ayala Center ile 1,6 km ve Bonifacio High Street ile 3,7 km mesafede.

Bistro yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 160 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Executive Deluxe)
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda (No View)
Room
Deluxe Twin
Room
Executive Deluxe Queen
Room
Deluxe Queen
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x