Fernvale Leisure Club and Resort

Coron
Fernvale Leisure Club and Resort Öne Çıkan Resim
Fernvale Leisure Club and Resort Dış Mekan
Fernvale Leisure Club and Resort Dış Mekan
Fernvale Leisure Club and Resort Dış Mekan
Fernvale Leisure Club and Resort Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Fernvale Leisure Club and Resort
Acacia Ave , Coron

Coron bölgesindeki Fernvale Leisure Club and Resort misafirlere Coron Central Plaza ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Palawan Devlet Üniversitesi - Coron ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Maquinit Sıcak Kaplıcası ile 8,2 km (5,1 mil) ve Coron Bay ile 10,7 km (6,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Küçük Mutfak, Dağ Manzaralı
Room
Premium Dört Kişilik Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Çatı Katı (Loft), Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x