Palawan Island Inn

Coron
Palawan Island Inn Öne Çıkan Resim
Palawan Island Inn Lobi
Palawan Island Inn Oda
Palawan Island Inn
Sitio Jolo Governors Drive Brgy. 5 , Coron

Coron bölgesindeki Palawan Island Inn konaklamanızda Coron Central Plaza ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Palawan Devlet Üniversitesi - Coron ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Iglesia ni Cristo ile 2,2 mi (3,5 km) ve San Agustin Parish Church ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Ortak Banyo (Deluxe)
Room
Superior Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Oda, Ortak Banyo (Balcony)
Room
Oda, Ortak Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, Ortak Banyo (King, Senior)
Room
Standard Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo (Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x