Zenvea Hotel Coron

Coron
Zenvea Hotel Coron Genel
Zenvea Hotel Coron Öne Çıkan Resim
Zenvea Hotel Coron Dış Mekan
Zenvea Hotel Coron Dış Mekan
Zenvea Hotel Coron Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Zenvea Hotel Coron
Bgry 5 Dinagpan Road Coron Palawan , Coron

Coron bölgesindeki Zenvea Hotel Coron konaklamanızda, Coron Central Plaza ve San Agustin Parish Church ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Palawan Devlet Üniversitesi - Coron ile 1,1 mi (1,8 km) ve Iglesia ni Cristo ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Zenvea Hotel Coron misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 21 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kenarı
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Family
Family Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Oda, Havuz Kenarı (Queen)
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Oda (The King)
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak (The Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x