Feligold Royal Hotel

Lagos
Feligold Royal Hotel Genel
Feligold Royal Hotel Genel
Feligold Royal Hotel Öne Çıkan Resim
Feligold Royal Hotel Dış Mekan
Feligold Royal Hotel İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Feligold Royal Hotel
6, Nwobodo Eze Street, Ajao Estate , Lagos

Feligold Royal Hotel misafirlere Lagos (Oshodi-Isolo) bölgesinde, Jhalobia Dinlenme Parkı ve Bahçeleri ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Synagogue Church Of all Nations ile 4,6 mi (7,4 km) ve Maryland Alışveriş Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x