D'Luxx Villa & Suites

Lagos
D'Luxx Villa & Suites Genel
D'Luxx Villa & Suites Genel
D'Luxx Villa & Suites Öne Çıkan Resim
D'Luxx Villa & Suites Dış Mekan
D'Luxx Villa & Suites Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
D'Luxx Villa & Suites
18 Adekunle Akala Street , Lagos

D'Luxx Villa & Suites misafirlere Lagos (Oshodi-Isolo) bölgesinde, Jhalobia Dinlenme Parkı ve Bahçeleri ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maryland Alışveriş Merkezi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Synagogue Church Of all Nations ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Süit
Süit (D'luxx)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x