Parklane Hotels Limited

Lagos
Parklane Hotels Limited Genel
Parklane Hotels Limited Öne Çıkan Resim
Parklane Hotels Limited Dış Mekan
Parklane Hotels Limited Oda Düzeni
Parklane Hotels Limited Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Parklane Hotels Limited
40 Asa Afariogun Street off Eleganza junction , Lagos

Parklane Hotels Limited size Lagos merkezinde, Jhalobia Dinlenme Parkı ve Bahçeleri ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Maryland Alışveriş Merkezi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Synagogue Church Of all Nations ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x