Fairlane Hotel

Middle Tennessee, Nashville
Fairlane Hotel Genel
Fairlane Hotel Genel
Fairlane Hotel Öne Çıkan Resim
Fairlane Hotel Dış Mekan
Fairlane Hotel İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Fairlane Hotel
401 Union Street Middle Tennessee, Nashville

Nashville (Nashville Şehir Merkezi) bölgesindeki Fairlane Hotel konaklamanızda Tennessee Eyaleti Meclis Binası ve Nashville Halk Kütüphanesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Country Music Şöhret K. ile 0,8 km ve Nissan Stadı ile 1,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x