The Hermitage Hotel

Middle Tennessee, Nashville
The Hermitage Hotel Genel
The Hermitage Hotel Genel
The Hermitage Hotel Genel
The Hermitage Hotel Genel
The Hermitage Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
The Hermitage Hotel
231 6th Avenue North Middle Tennessee, Nashville

The Hermitage Hotel misafirlere Nashville merkezinde, Ryman Oditoryumu ve Nashville Broadway ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bridgestone Arena ile 0,4 mi (0,7 km) ve Music City Center ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Drusie & Darr misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Amerika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 122 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. LCD televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Presidential
Presidential Süit
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Junior Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x