Dream Nashville

Middle Tennessee, Nashville
Dream Nashville Genel
Dream Nashville Genel
Dream Nashville Genel
Dream Nashville Genel
Dream Nashville Genel
Image More +42 fotoğraf
Dream Nashville
210 4th Avenue North Middle Tennessee, Nashville

Dream Nashville size Nashville merkezinde, Nashville Broadway ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Nissan Stadı ile yürüyerek 15 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ryman Oditoryumu ile 0,3 mi (0,4 km) ve Bridgestone Arena ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Stateside Kitchen ideal; otelin restoranı Amerika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 5 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 168 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Silver Queen Double)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Gold Queen Studio)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Silver King - Accessible)
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak, Teras (Terrace Suite)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Guest House)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Silver King - Accessible)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Bronze King)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Silver King)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Gold Suite)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Platinum Studio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x