Evasion Tonique

Franche-comte, Villers-le-Lac
Evasion Tonique Genel
Evasion Tonique Genel
Evasion Tonique Genel
Evasion Tonique Genel
Evasion Tonique Genel
Image More +31 fotoğraf
Evasion Tonique
9 Rue Des Vergers Franche-comte, Villers-le-Lac

Evasion Tonique misafirlere Villers-le-Lac bölgesinde, dağda, Saat Müzesi ve Locle Bölgesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel St. Joseph Şapeli ile 2,5 mi (4 km) ve Doubs Nature Park ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Restaurant, Evasion Tonique misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Villers-le-Lac bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x