Espace Morteau

Franche-comte, Morteau
Espace Morteau Dış Mekan
Espace Morteau Dış Mekan
Espace Morteau Dış Mekan
Espace Morteau Yerinde Yemek
Espace Morteau Oda
Image More +6 fotoğraf
Espace Morteau
10 Chem. du Breuille Franche-comte, Morteau

Espace Morteau misafirlere Morteau bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Saat Müzesi ve Notre-Dame-de-l'Assomption Kilisesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Morteau Belediye Sarayı ile 1 mi (1,6 km) ve Çiftçilik Müzesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Espace Morteau misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu tatil parkı ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Bu tatil parkı etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x