Chambre d'hôtes au Doubs Murmure

Franche-comte, Les Fins
Chambre d'hôtes au Doubs Murmure Genel
Chambre d'hôtes au Doubs Murmure Dış Mekan
Chambre d'hôtes au Doubs Murmure İç Mekan
Chambre d'hôtes au Doubs Murmure Kahvaltı
Chambre d'hôtes au Doubs Murmure Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Chambre d'hôtes au Doubs Murmure
5 RUE DU VAL VERT Franche-comte, Les Fins

Les Fins bölgesindeki Chambre d'hôtes au Doubs Murmure konaklamanızda, Morteau Belediye Sarayı ve Saat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Notre-Dame-de-l'Assomption Kilisesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Çiftçilik Müzesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Table d'hôtes, Chambre d'hôtes au Doubs Murmure misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 odada açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x