Etara Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sveti Vlas
Etara Apartments Genel
Etara Apartments Genel
Etara Apartments Genel
Etara Apartments Öne Çıkan Resim
Etara Apartments Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Etara Apartments
Sveti Vlasiy Street Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sveti Vlas

Etara Apartments misafirlere Sveti Vlas bölgesinde, plaj yakınında, Sveti Vlas Doğu Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Venid Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Güneşli Sahil ile 2,8 mi (4,5 km) ve Dinevi Marina ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Etara Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı odada küçük mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçeli
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x