Sveti Vlas Otelleri Ara

En uygun Sveti Vlas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sveti Vlas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sveti Vlas Hakkında

Bulgaristan’ın Sveti Vlas (St. Vlas) şehri Karadeniz ile Balkan Dağları arasında konumlanıyor ve Burgaz şehrine 40 kilometre mesafede bulunuyor. Şehrin bölgenin en meşhur plajı Sunny Beach’e uzaklığı ise sadece 5 kilometre. Bu plajı takip ettiğinizde 10 kilometre sonra Sveti Vlas’a en yakın şehirlerinden olan ve köklü tarihiyle öne çıkan Nessebar’a ulaşıyorsunuz.

Yerli halkın ve yabancı turistlerin güzel dağların tadını çıkarmak, yaklaşık 1,5 kilometreyi bulan üç plajında denize girmek, barların, lüks otellerin eğlencelerine katılmak için geldikleri Sveti Vlas’ın ‘Marina Dinevi’ denilen yat limanı oldukça ünlü. Devasa yatlar kadar küçük balıkçı tekneleri de göreceğiniz limanın en güzel manzaralarından birini de zanaatkarların ve sanatkarların tezgahları oluşturuyor. Yaz aylarında buradan kiraladığınız teknelerle kıyı boyunca keşifler yapabiliyorsunuz.

Şehir, modern konaklama tesislerinin olduğu bölüm ve eski şehir merkezi olarak ikiye ayrılıyor. Köy de denilebilecek eski şehir bölümünü gezerken geleneksel Bulgar evleri, çeşmeler ve ağaçlarla dolu trafiğe kapalı bir alanla karşılaşıyorsunuz. Meydanda geleneksel dans gösterilerine de denk gelebiliyorsunuz. Özellikle temmuz ve ağustos aylarında 30 dereceyi aşan hava sıcaklığıyla şenlenen Sveti Vlas sahillerinde su sporları yapabileceğiniz gibi, uzun yürüyüşler ve bisiklet turlarına da çıkabiliyorsunuz.

Şehre havayoluyla yapacağınız yolculuklarda inebileceğiniz en yakın havaalanı Burgaz Havaalanı ve şehirle arasındaki mesafe yaklaşık 38 kilometre. Taksi, araç kiralama veya otobüslerle transfer yapabiliyorsunuz.