Dolce Vita Aparthotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sveti Vlas
Dolce Vita Aparthotel Genel
Dolce Vita Aparthotel Genel
Dolce Vita Aparthotel Öne Çıkan Resim
Dolce Vita Aparthotel Dış Mekan
Dolce Vita Aparthotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Dolce Vita Aparthotel
Kedar Street Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sveti Vlas

Dolce Vita Aparthotel misafirlere Sveti Vlas bölgesinde, plajda, Sveti Vlas Doğu Plajı ile Venid Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Güneşli Sahil ile 2,6 mi (4,1 km) ve Dinevi Marina ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Dolce Vita Aparthotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x