Eskapo Verde - Hostel

Cebu Adası, Badian
Eskapo Verde - Hostel Genel
Eskapo Verde - Hostel Genel
Eskapo Verde - Hostel Genel
Eskapo Verde - Hostel Genel
Eskapo Verde - Hostel Genel
Image More +40 fotoğraf
Eskapo Verde - Hostel
Santander-Barili Road Brgy. Bugas Cebu Adası, Badian

Badian bölgesindeki Eskapo Verde - Hostel misafirlere iskele üstünde, Zaragosa Plajı ve Moalboal Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Panagsama Plajı ile 8,7 km (5,4 mil) ve Pescador Adası ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

44 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Badian bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x