Laguno Bed and Breakfast

Cebu Adası, Moalboal
Laguno Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Laguno Bed and Breakfast Dış Mekan
Laguno Bed and Breakfast Dış Mekan
Laguno Bed and Breakfast Dış Mekan
Laguno Bed and Breakfast İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Laguno Bed and Breakfast
National Highway Poblacion East Cebu Adası, Moalboal

Laguno Bed and Breakfast misafirlere Moalboal merkezinde, Moalboal Pazarı yakınında ve Moalboal İskelesi ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gaisano Grand Mall Moalboal Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Naomi's Bottle Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin bar/oturma salonu Juan Shot Coffee House misafirlere akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Moalboal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x