Casa de Moalboal

Cebu Adası, Moalboal
Casa de Moalboal Genel
Casa de Moalboal Öne Çıkan Resim
Casa de Moalboal Dış Mekan
Casa de Moalboal İç Mekan
Casa de Moalboal Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Casa de Moalboal
Tongo Point Rd, Basdiot Cebu Adası, Moalboal

Moalboal bölgesindeki Casa de Moalboal misafirlere okyanus kıyısında, Moalboal Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Panagsama Plajı ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Pescador Adası ile 2,2 km (1,4 mi) ve Moalboal Beyaz Plajı ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x