Eshine Villa

Taoyuan Köyü
Eshine Villa Öne Çıkan Resim
Eshine Villa Dış Mekan
Eshine Villa Dış Mekan
Eshine Villa Dış Mekan
Eshine Villa Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Eshine Villa
No 6 1 Shengping Rd , Taoyuan Köyü

Yanping bölgesindeki Eshine Villa konaklamanızda Xiazhongli ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Lu Yeh Yaylası ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tiehuacun ile 13,7 mi (22,1 km) ve Fugang Balıkçı Limanı ile 18,3 mi (29,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x