Escapesuite

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Escapesuite Öne Çıkan Resim
Escapesuite Dış Mekan
Escapesuite Dış Mekan
Escapesuite Oda Manzaraları
Escapesuite Oda Manzaraları
Image More +63 fotoğraf
Escapesuite
Via delle Quattro Fontane 15 Scala B Roma Tarihi Merkezi, Roma

Escapesuite misafirlere Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi ve İspanyol Basamakları ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Piazza di Spagna ile 0,5 mi (0,8 km) ve Villa Borghese ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sauna, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Süit, Sauna, Bahçe Manzaralı
Room
Presidential Süit, Jakuzi, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Royal Süit, Sauna, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x