A Star Inn

Roma Tarihi Merkezi, Roma
A Star Inn Öne Çıkan Resim
A Star Inn Dış Mekan
A Star Inn Dış Mekan
A Star Inn Dış Mekan
A Star Inn Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
A Star Inn
Via delle Quattro Fontane 15 Roma Tarihi Merkezi, Roma

A Star Inn misafirlere Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi ve İspanyol Basamakları ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Piazza di Spagna ile 0,5 mi (0,8 km) ve Villa Borghese ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x