Ephesian Guesthouse & Hotel

Kuşadası, Aydın
Ephesian Guesthouse & Hotel Genel
Ephesian Guesthouse & Hotel Genel
Ephesian Guesthouse & Hotel Genel
Ephesian Guesthouse & Hotel Genel
Ephesian Guesthouse & Hotel Genel
Image More +33 fotoğraf
Ephesian Guesthouse & Hotel
Camiatik Mah. Barlar Sokagi Yani Aslanlar Cad. No:9 Kuşadası, Aydın

Ephesian Guesthouse & Hotel, Kuşadası'nın merkezinde alışveriş merkezlerine, Kuşadası Marina'ya ve Samos Feribot İskelesi'ne yürüme mesafesinde yer alan bir aile işletmesi. Bölgeyi tanımak isteyen gezginler için de uygun olan otel birçok tarihi ve turistik mekana da oldukça yakın.

Deniz ve şehir manzaralı 15 odasıyla hizmet veren otelin bütün odaları Ege'nin sakinliğine uygun açık renkli mobilyalarla dekore edilmiş. Daha rahat bir tatil deneyimi için özenle dekore edilen odalarda özel banyo bulunuyor. Odanızın balkonunda sabah kahvenizi yudumlarken kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah yöresel tatlarla hazırlanmış kahvaltılar servis ediliyor. Öğle ve akşam yemeklerinizi bölgenin ünlü restoranlarında dostlarınızla keyifli sohbetler ederek geçirebilirsiniz. Dilediğiniz zaman tekne turu ayarlayabileceğiniz otel Efes gibi turistik bölgelere indirimli özel turlar düzenlemenize de olanak sunuyor.

Adnan Menderes Havalimanı'na 50 kilometre ve Milas Havalimanı'na 77 kilometre uzaklıkta konumlanan otel havaalanı transferi gerçekleştiriyor. Otel araba ve scooter kiralama hizmeti de veriyor. Otelde arabalarınızı park edebileceğiniz bir otopark mevcut. 

Kuşadası merkezine 0,1 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x