Anzac Golden Bed

Kuşadası, Aydın
Anzac Golden Bed Genel
Anzac Golden Bed Genel
Anzac Golden Bed Genel
Anzac Golden Bed Genel
Anzac Golden Bed Genel
Image More +20 fotoğraf
Anzac Golden Bed
Camiatik Mah. Ugurlu Sok. No.1 Kuşadası, Aydın

Anzac Golden Bed, Kuşadası'nın merkezinde güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle misafirlerine en iyi şekilde hizmet veriyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu huzurlu bir ortam sunan otel ailecek geçireceğiniz tatillerin yanı sıra bölgeyi keşfetme amacıyla yapacağınız tatiller için de uygun. 

Her biri farklı mobilyalarla döşenmiş odalara sahip olan otelin iç dekorasyonu şehrin tarihi dokusuyla uyumlu biçimde yapılmış. Bütün odalarda özel banyo, klima ve Wİ-Fİ gibi modern olanaklar yer alıyor. Odanızın balkonunda sabah kahvenizi yudumlarken en sevdiğiniz kitapları okuyarak tatilinizin tadına tat katabilirsiniz. 

Kuşadası'nı panoramik olarak görebileceğiniz bir terasa sahip olan otelde kendi yemeklerinizi pişirebileceğiniz alanlar bulunuyor. Dışardan istediğiniz ürünleri alarak otelin ortak buzdolabında saklayabilir, zamanı geldiğinde pişirerek ziyafet çekebilirsiniz. Bunların yanı sıra otelde her sabah leziz yöresel kahvaltılar servis ediliyor.

24 saat resepsiyon hizmeti alabileceğiniz otelde günlük gezi planlarınızı bölgeyi tanıyan personellerle birlikte yapabilirsiniz. Otel, pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış ünlü Efes Harabeleri'ne yalnızca 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Otel, birçok plaja yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x