Emerson Spice Hotel

Zanzibar, Zanzibar Town
Emerson Spice Hotel Öne Çıkan Resim
Emerson Spice Hotel Dış Mekan
Emerson Spice Hotel Dış Mekan
Emerson Spice Hotel İç Mekan
Emerson Spice Hotel İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Emerson Spice Hotel
Stone Town Zanzibar, Zanzibar Town

Emerson Spice Hotel misafirlere Zanzibar Town merkezinde, Shakti Temple yakınında ve Christ Church Katedrali ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Slave Market ile 0,2 mi (0,3 km) ve Hamamni Persian Baths ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Rooftop restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Violetta)
Oda
Oda (Semele)
Room
Oda (Belle)
Room
Oda (Camille)
Room
Design İki Ayrı Yataklı Oda (Mimi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x