Bottoms Up - Hotel

Zanzibar, Zanzibar Town
Bottoms Up - Hotel Genel
Bottoms Up - Hotel Öne Çıkan Resim
Bottoms Up - Hotel Dış Mekan
Bottoms Up - Hotel Dış Mekan
Bottoms Up - Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Bottoms Up - Hotel
222 Hurumzi St Zanzibar, Zanzibar Town

Bottoms Up - Hotel misafirlere Zanzibar Town (Stone Town) bölgesinde, Shakti Temple ve Beit el-Sahel (Palace Museum) yakınında. Bu hostel Malindi Mosque ile 0,3 mi (0,4 km) ve Zanzibar Feribot Terminali ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Bottoms Up - Hotel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x