Emerald Garden International Hotel

Sumatra, Medan
Emerald Garden International Hotel Genel
Emerald Garden International Hotel Genel
Emerald Garden International Hotel Genel
Emerald Garden International Hotel Genel
Emerald Garden International Hotel Genel
Image More +32 fotoğraf
Emerald Garden International Hotel
Jl. K.L. Yos Sudarso No. 1 Sumatra, Medan

Medan bölgesindeki Emerald Garden International Hotel konaklamanızda Kuzey Sumatera Üniversitesi ve Grand City Hall ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Medan Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,8 km) ve Plaza Medan Fair ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Endonezya mutfağı alanında uzman olan Meranti yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 158 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Medan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8780 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Executive Oda (Executive Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x