Elegant Lodge Hotel

Pirin Mountains, Bansko
Elegant Lodge Hotel Genel
Elegant Lodge Hotel Genel
Elegant Lodge Hotel Genel
Elegant Lodge Hotel Genel
Elegant Lodge Hotel Genel
Image More +43 fotoğraf
Elegant Lodge Hotel
4 Strazhite Street Pirin Mountains, Bansko

Elegant Lodge Hotel misafirlere Bansko merkezinde, Bansko Kayak Merkezi ve Gondola Lift ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Bansko - Banderitsa Meadow ile 0,3 mi (0,5 km) ve Vihren ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler 38 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x