Apart Hotel Dream

Pirin Mountains, Bansko
Apart Hotel Dream Genel
Apart Hotel Dream Genel
Apart Hotel Dream Genel
Apart Hotel Dream Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Dream Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Apart Hotel Dream
Strazhite 10 Pirin Mountains, Bansko

Apart Hotel Dream misafirlere Bansko bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bansko Kayak Merkezi ve Bansko - Banderitsa Meadow ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Gondola Lift ile 0,4 mi (0,6 km) ve SkiBansko by Traventuria ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 54 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x