El Refugio Ski & Summer Lodge

Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes
El Refugio Ski & Summer Lodge Genel
El Refugio Ski & Summer Lodge Genel
El Refugio Ski & Summer Lodge Genel
El Refugio Ski & Summer Lodge Öne Çıkan Resim
El Refugio Ski & Summer Lodge İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
El Refugio Ski & Summer Lodge
Las Pendientes Ski Village Lote 173 Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes

El Refugio Ski & Summer Lodge misafirlere San Martin de los Andes bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Chapelco Kayak Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Parque Nacional Lanin ile 9,8 mi (15,7 km) ve Arrayanes Seyir Tepesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Restoranda El Refugio Ski & Summer Lodge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 43 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa
Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x