Miradores Del Lanin

Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes
Miradores Del Lanin Genel
Miradores Del Lanin Genel
Miradores Del Lanin Öne Çıkan Resim
Miradores Del Lanin Dış Mekan
Miradores Del Lanin Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Miradores Del Lanin
Las Pendientes - Cerro Chapelco Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes

Miradores Del Lanin konaklamanızda San Martin de los Andes bölgesinde, Chapelco Kayak Merkezi ile 1 km (0,6 mi) ve Parque Nacional Lanin ile 16,2 km (10,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu küçük otel Cascada Cha Chin ile 17,6 km (11 mi) ve Lago Lacar ile 22,6 km (14,1 mi) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için küçük otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov, Dağ Manzaralı
Room
Bungalov, Dağ Manzaralı (7 Adults)
Room
Family Bungalow, Mountain View (Dormi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x