Eco Hotel Los Proceres

Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City
Eco Hotel Los Proceres Öne Çıkan Resim
Eco Hotel Los Proceres Dış Mekan
Eco Hotel Los Proceres Banyo Tipleri
Eco Hotel Los Proceres Banyo Tipleri
Eco Hotel Los Proceres Lobi
Image More +4 fotoğraf
Eco Hotel Los Proceres
18 Calle 3-03 zona 10 Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City

Eco Hotel Los Proceres misafirlere Guatemala City (Zona 10) bölgesinde, Gran Centro Los Próceres yakınında ve Avenida La Reforma ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo Cayala ile 4,8 mi (7,7 km) ve Guatemala ABD Büyükelçiliği ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirler için 26 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x