Terra apartment

Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City
Terra apartment Öne Çıkan Resim
Terra apartment Dış Mekan
Terra apartment Dış Mekan
Terra apartment İç Mekan
Terra apartment İç Mekan
Image More +77 fotoğraf
Terra apartment
15 Calle 1-11 Zona 10 Guatemala Apt 604 Edificio Terraesperanza Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City

Terra apartment misafirlere Guatemala City (Zona 10) bölgesinde, Paseo Cayala ve Avenida La Reforma ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Guatemala ABD Büyükelçiliği ile 0,8 mi (1,3 km) ve La Aurora Hayvanat Bahçesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Paninoteca restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x