Dyadya Stepa Hotel

Mayskiy
Dyadya Stepa Hotel Genel
Dyadya Stepa Hotel Öne Çıkan Resim
Dyadya Stepa Hotel Dış Mekan
Dyadya Stepa Hotel Dış Mekan
Dyadya Stepa Hotel İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Dyadya Stepa Hotel
Fermerskaya str. 26 , Mayskiy

Dyadya Stepa Hotel misafirlere Mayskiy bölgesinde, eğlence bölgesinde ve Maysky Museum of Military and Labor Glory ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aldan Museum of History and Local Lore ile 30,7 mi (49,4 km) ve Kabardino-Balkar Cumhuriyeti Devlet Müzesi ile 30,7 mi (49,4 km) mesafede.

Dyadya Stepa Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x